‘t Is wreed dat ik hier zo weinig schrijf de laatste tijd

‘t Is wreed dat ik hier zo weinig schrijf de laatste tijd.

Dan denk ik: er zijn zoveel zaken die ik nog moet neerpennen. Maar eigenlijk zou ik eerst die header op de homepage moeten aanpassen, want blijkbaar heeft niemand door dat dat mijn kop is en niet die van Che Guevara. En dan denken ze wellicht dat dit een pseudo-revolutionair blog is of zoiets. Zo”n saloncommunist met roots in een schimmige filosofische opleiding. Maar als ik die header moet aanpassen, dan moet Photoshop in gang gestoken. En als ik dat doe, dan moet ik eerst nog een 10-tal andere grafische projecten afwerken die eigenlijk veel dringender zijn dan een lay-out met een ongewilde zweem van guerrilla. ┬áMisschien ware het ook goed als ik eens wat vroeger naar huis ging na een werkdag. In plaats van op mijn bureau te blijven zitten tot thuis bijna iedereen al in diepe slaap ligt. Dan zou ik ook wat meer kunnen gaan sporten. Al zou mijn buikomtrek met ambitie dat niet ok vinden. Maar ik wel natuurlijk. Zo zijn we een jaar of drie geleden eens begonnen aan de serie “The Soprano”s”. We zijn er nog altijd niet door. Al doen we echt wel ons best; dat lukt gewoon niet. Laat staan dat we nog series kunnen volgen op tv. Nochtans blijkt er wel veel schoons te spelen. Met dwergjes die op mensen hun hoofd kakken en zo. Verheffende momenten. De ziel der mensheid blootgelegd in enkele treffende beelden. ”t Is wreed dat ik hier zo weinig schrijf de laatste tijd.’

Geen berichtenLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(required)

(required)